Kövess minket

Aztaa

Először csókolózott meleg pár egy Disney rajzfilmben

Még soha nem történt hasonló.

Megosztva

Forrás: Youtube

Nagyot fordult a világ a Disney-vel az elmúlt pár hónapban. Még október végén Ron Clements és John Musker, a Vaiana rendezői, egy a Huffington Postnak adott interjújukban azt pedzegették, hogy az eddig szigorúan hetero szereplőket alkotó Disney hamarosan beadhatja a derekát egy leszbikus hercegnő filmre vitelére.

Most március van és bár a hercegnők közt még nincs olyan, aki a saját neméhez vonzódna, de a hónap végén mozikba kerülő A szépség és a szörnyeteg-ben már biztosan lesz egy meleg mellékkarakter, ezt megelőzve pedig az első meleg csók(ok) is elcsattant(ak) az egyik rajzfilmjükben, szóval a haladás egyértelmű.

A Disney XD nevű csatornán (nálunk pedig a Disney Channel-en) futó Csillag kontra Gonosz Erők nevű sorozatról van szó, melyben egy fiúbanda „Csak Barátok” című száma alatt annyira nem bír magával a közönség, hogy hirtelen vad smárolásokba kezdenek. A közönség tagjai közt viszont kivételesen több leszbikus és meleg pár is található, ráadásul elég egyértelműen, szóval a készítők teljesen tudatosan rajzolták őket oda. Most már tényleg nem lehet olyan messze az a bizonyos meleg hercegnő.  

[vembed youtube=”9n5ACBivlcg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés