Kövess minket

Hiphop

Először mesélt Utopia című, következő albumáról Travis Scott, új hangzást ígér

Hamarosan érkezne az új album?

Megosztva

Forrás: Spike Jonze / i-D

 

Travis Scott új lemeze már nincs is messze: a rapperrel az i-D magazin ült le beszélgetni, a téma pedig egyebek mellett egy friss projekt volt, melynek most már többnyire biztos, hogy Utopia lesz a címe, hiába cáfolta ezt anno Chase B, La Flame DJ-je. 

A kollabot kollabra halmozó rapper új, sokrétűbb hangzást ígér:

“Nem sokaknak fedtem fel ezt eddig, és még szeretném is titokban tartani, de új emberekkel kezdtem dolgozni és épp próbálom kibővíteni a hangzásomat.” – mondja Trav a Spike Jonze fotóival felturbózott interjúban, melyet a Machete-és Sin City-filmek rendezője, a szintén texasi Robert Rodríguez készített vele. 

“Újra elkezdtem beateket csinálni, és a saját alapjaimra rappelni, illetve összerakni mindent, és így növekedni, mint előadó. Talán ez volt a legszórakoztatóbb része az album készítésének. Fejlődök, új emberekkel kollaborálok, és egy teljesen új, kiterjesztett hangzást szállítok.” – utóbbi gondolat illeszkedik az mc-producer hitvallásához, miszerint minden albuma egy új, külön érához, amolyan saga-hoz kapcsolódik, ahogy ez jellemző például The Weekndre is.

Forrás: Spike Jonze / i-D

Travis állítása szerint nem fél attól, hogy nem tudja majd megugrani az Astroworld szintjét, bár azért nagy nyomást érez, tudva, hogy sokat várnak tőle a fanok.

“Annyi mindent tudnék és akarok még mutatni, szeretem az ebben rejlő kihívást. Teljesen új hangzás kell. Akár napokat is eltöltenék úgy, hogy a falba verem a fejem ameddig meg nem találom. Ha viszont egyszer megvan, az maga a tökéletes eksztázis.”

Travis az apaság kreatív folyamatokra gyakorolt jótékony hatásairól is ejtett pár szót, beszélt az Astroworld fesztivál esetleges újraindításáról 2021-ben, a gigantikus kollabjairól olyan márkákkal, mint a Playstation, vagy a Mc’Donalds, és arról is, hogy milyen volt Mexikóban felvenni “a kanyonban a kaktuszok között”.

Ami pedig az Utopia megjelenését illeti: “Hamarosan érkezni fog. Erre mérget vehettek.” Várjuk.

A magazin mellé természetesen egy adag merch is készült, a darabokat itt lehet csekkolni.

[instagram]CLpG-OiLAK4[/instagram] [instagram]CLpOVeULeOl[/instagram] 

[instagram]CLpV2mOA4HK[/instagram][instagram]CLpgAhBgAMW[/instagram]

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés