Kövess minket

Aztaa

Előtekert jointokkal száll be Justin Bieber a fűbizniszbe

Megosztva

Sok másik zenész után Justin Bieber is beszállt a marihuána bizniszbe, méghozzá egy előtekert joint csomaggal. Bieber a Los Angeles-i Palms Premium nevű céggel kollabolt egy limitált kiadású közös termékre, mely a „Peaches” nevet kapta, az énekes Justice című legutóbbi albumának egyik dala után.

Bieber a Bloomberghez eljutatott közleményében arról ír, hogy nagyon szereti a Palms Premium termékeit, és tetszik neki, hogy könnyen elérhető termékeket gyártanak, pláne azoknak, akik a mentális egészségük megőrzése érdekében használják a marihuánát.

Az énekes júliusban kemény 1000 dollárt költött a brand egyik legnagyobb boltjában, akkor már lehetett látni, hogy nagyon érdeklődik a termékeink iránt, innen pedig már csak egy lépés volt a közös munka. Korábban saját fogyasztási szokásairól azt mondta, hogy volt egy pont, ahol úgy érezte, kezd átfordulni a füvezése egyfajta függőséggé, ezért muszáj volt visszavennie, de ennek ellenére örül, hogy a marihuána körüli stigma lassan, de biztosan kezd eltűnni.

Bieber „Peaches” terméke 32 dollárba kerül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés