Kövess minket

Hiphop

Élőzenére váltott Twin Gambino, az egykori Infamous Mobb tag

A queensbridge-i rapperben még mindig van kraft

Megosztva

Forrás: Danny Cantu


Szombaton jelentkezett legújabb, élőzenés projektével Big Twins vagy egykori nevén Twin Gambino, akit legtöbben a legendás Infamous Mobb csapatból ismerhetnek.

Forrás:

Még az elején nem árt tisztázni, hogy pontosan hol tart az egykori queens-i húzóerő, az Infamous Mobb. Nos, az igazat megvallva még mindig ugyanott, ahol 2011-ben, hiszen ekkor vált ki a csapatból Ty Nitty és alakította meg saját kiadóját, a „Love and Loyalty-t”. Azóta a maradék két tag közül – Godfather Pt.III a harmadik előadó – Twin Gambino volt az, aki többet hallatott magáról, hiszen számos trekkel jött ki, sőt, a nagy szívógép hírében álló rapper még a cigipapírokat gyártó RAW-val is kötött valamiféle megállapodást, amiből a „My Enterprise” nóta is született. 

[highlight]Tudtad?
Big Twins-nek volt egy ikertestvére, Twin Scarface, aki 1996-ban egy autóbalesetben életét vesztette.

Forrás: Facebook

[/highlight]

Forrás: Big Twins Official – Facebook


Mivel a tűz még mindig megvan Big Twins-ben, így a legújabb lépése egy élőzenés nosztalgia est volt, ahol rajta kívül még Prodigy és az aranytorkú Chinky is fellépett. A koncertet a New York-i Blue Note nevű patinás klubban adták, így érthető, hogy a Timberlandokat makkos cipőre, a kockás ingeket pedig öltönyre cserélték.

[highlight]Tudtad?
Twin Gambino 2008-ban változtatta meg a nevét Big Twins-re.
[/highlight]

[twitter]https://twitter.com/BIGTWINSQB/status/836638813959172096[/twitter]
A beszámolók szerint az élőzenés rappelgetés nagy sikert aratott, így Big Twins szekere roboghat tovább. A következő hónapokban (március, április, június) már ezzel a felállással láthatják az előadót!

[highlight]Tudtad?
Big Twins és Godfather profiljait böngészve sűrűn láthatunk általuk készített ételeket, ami nem csoda, hiszen mindketten szakácsok.
[/highlight]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés