Kövess minket

Campus

Elstartolt a Campus Fesztivál

Kora délután még alig szállingóztak az emberek, de így legalább nem kell sokat sorban állni.

Megosztva

Szerda kora délután még kényelmesen lehet fotózkodni a hatalmas „CAMPUS” felirat előtt, a fesztiválozók ugyanis még nem lepték el a területet.


Több helyszínen még rendezkednek, egyelőre nincs minden helyszín teljesen készen, igaz, a Nagyszínpadon például csak csütörtöktől indul be a buli, de a korai bulizók szerdán már olyan koncerteket láthatnak, mint a Wellhello, a Belga, vagy éppen Ganxsta Zolee és a Kartel. Külön tippünk a hajnali fél 1-kor kezdődő Midlife Crisis, amiben a Playboy főszerkesztője, Bus István játszik. A jegypénztáraktól érdemes elhozni a programfüzetet, amiben térkép is van, a fesztivál területén például hiába kerestünk, nem találtunk nagyobb táblákat, ami jelölné, melyik helyszín hol van – de lehet, hogy ezt a későbbiekben még pótolják.

Az élelmesebbek már délután 2 óra után megérkeztek, hiszen, ahogyan képünkön is látni, szinte alig van sor. Igaz, a VIP bejáratnál (noha ott délután 1 órától lehetett volna felvenni a karszalagokat) úgy délután fél 3-ig áramszünet volt, ezért ott nem lehetett intézni semmit, cserébe szinte meg kellett kerülni az egész területet. Igaz, a fesztiválozók nagy részét ez nem érintette, csak a sajtósokat és a dolgozókat.
Annak, aki teheti, mindenképp érdemes lesz bringával érkeznie, hiszen hatalmas kerékpártároló várja a környezettudatos bulizókat, de érdemes arra figyelni, hogy a polgárőrök és a rendőrök már most ellepték a környéket. Kocsival viszont jobb, ha kerülünk egy nagyot, hiszen részben a lezárásoknak köszönhetően már most be-beáll a forgalom.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés