Kövess minket

Aztaa

Eltérítették a repülőgéped?! Pózolj a géprablóval!

Szenzációs kép készült a tegnap eltérített EgyptAir járatán.

Megosztva

Te mit tennél, ha a repülőgépen, amelyiken utazol, egy férfi azzal kezd fenyegetőzni, hogy felrobbantja magát? Rémisztő jelenet, az egyszer biztos.

A tegnapi napon az EgyptAir egyiptomi légitársaság egyik belföldi járata, egy Airbus 320 típusú repülőgép 81 emberrel a fedélzetén (más beszámolók szerint 62 fő tartózkodott az utasszállítón) az egyiptomi Alexandriából Kairóba indult, de az egyik utas, az egyiptomi állampolgár, Szeid Eldin Musztafa megfenyegette a pilótát, hogy felrobbantja a testére erősített robbanószerkezetet. Később kiderült, hogy a robbanóöv a géprablón nem volt igazi, mobiltelefon tokokból eszkábálta össze az utánzatot.

Ezen a gépen utazott egy angol turista, bizonyos Ben Innes, aki finoman szólva sem rezelt be a kissé zavart géprablótól. Sőt, mikor Musztafa már javában a repülő felrobbantásával fenyegetőzött, a 26 éves srác egy óvatlan pillanatban odalépett mellé, hogy egy közös képet lőjön a túszejtővel. Barátai képtelenek voltak megakadályozni az akciót, így Ben nagy mosollyal az arcán pózol Musztafa mellett a túszdráma kellős közepén!

A gépen egyébként senki sem sérült meg, az egyiptomi férfi eddig ismeretlen okból kezdett fenyegetőzni a járaton, amely az események miatt megszakítva útját, Cipruson szállt le.

(dailymail és MTI nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés