Kövess minket

Hiphop

Eltűnt barátnője meggyilkolásával menőzött egy rap-párbajban, őrizetbe vették

Őszinteségi rohamot kapott mikrofonnal a kezében, órákkal később letartóztatták.

Megosztva

Forrás:

Július végén nyoma veszett a Los Angelesben élő Amanda Custernek; a 31 éves nőt hiába kereste már a rendőrség is, nem sikerült kideríteni, hogy hol tartózkodhat, vagy, hogy mi történhetett vele. Az eltűnése után pár nappal azonban – mondhatni – magától megoldódott az ügy, méghozzá valami egészen elképesztő, groteszk módon. Történt, hogy Amanda barátja, a 29 éves Robert Anthony Camou felbukkant egy külvárosi bárban, ahol éppen open mic estet tartottak, több wannabe rapper részvételével. Camou legurított néhány italt, majd beállt a körbe, hogy toljon pár szépen kimunkált, spicces sort az egybegyűlteknek.

Már a bemutatkozása is kimondottan erősre sikeredett, hiszen úgy prezentálta magát, mint az „egyetlen gengszter a házban”, a folytatás pedig tulajdonképpen egy beismerő vallomásnak is beillett volna.

[vembed youtube=”alVPVyCVOGc” ]„Megöltem azt a kurvát, majd elástam” – rappelte, befejezésképpen még hozzátéve, hogy a rendőrök valószínűleg már keresik.

A körülötte álldogáló ledöbbent arcok ezt követően jobbnak látták elvenni a mikrofont tőle, mielőtt emberünk még inkább belelendült volna a sztorizgatásba.

Camou egyébként jól sejtette: a yardok valóban keresték már ekkor, a szülei ugyanis véres ruhadarabokat találtak a szobájában, míg a közvetlen szomszédai látni vélték, ahogy egy élettelen testet cipelt ki a családi házból, amit az autójának a csomagtartójába próbált betuszkolni.

A rap-csata után nem sokkal letartóztatták a férfit, aki a rendőrségi jelentések szerint korábban is bántalmazta Amanda Custert. Az áldozat holtteste egyelőre nem került elő, Camou bírósági tárgyalására vár a rácsok mögött, akár életfogytiglant is kaphat.

(NY Post)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés