Kövess minket

Bulvár

Elutaztak Kubába, hogy megtalálják a rejtőzködő Tupac Shakurt

Lehet tippelni, hogy sikerült-e.

Megosztva

Forrás:

Idestova 22 év telt el Tupac Shakur halála óta, sokan mégis képtelenek elengedni a 25 éves korában meggyilkolt rappert, ezért a legvadabb teóriákkal igyekeznek megváltoztatni a megváltoztathatatlant, vagyis életben tartani őt. A legtöbbször hangoztatott feltevés szerint, Pac fondorlatos módon megjátszotta saját halálát, ezzel hülyére vévé boldog-boldogtalant, és valahol inkognítóban, vígan éli az életét. Az utóbbi időben számtalan Pac észlelést jelentettek a világ különböző pontjairól, Suge Knight fia például Malajziában „talált rá”, egy angol fószer egyenesen azt állította, hogy ő csempészte a rappert Kubába anno, ahol rendíthetetlenül bujkál az őt fürkésző tekintetek elől azóta is.

Eddig sikeresen, hiszen még nem leplezték le, pedig próbálkoznak becsülettel. A CharlieBoyTV nevű Youtube csatorna készítői október elején elrepültek a napfényes karibi szigetországba, hogy a helyiek segítségével belőjék Pac lehetséges tartózkodási helyét. Havanna utcáin egy jó húsz évvel ezelőtt készült fotót mutogatták a járókelőknek, hátha valaki felismeri a rappert – mondjuk – kedvenc autószerelőjében.

[vembed youtube=”fv_Fuyp1_W4″ ]Hosszas kérdezősködés után, néhány éles szemű nyugdíjast leszámítva, egy teremtett lélek sem mondta, hogy látta volna Pac-ot a városban. Találtak viszont valakit, aki a rapper nagynénjét, Assata Shakur-t emlegette. A 71 éves hölgy 1984 óta él Kubában, bár az amerikai kormány mindent elkövetett, hogy kiszolgáltassák nekik, mert több bűncselekmény miatt szeretnék felelősségre vonni. Ez a vonal azonban annyira nem villanyozta fel a videósokat, így nem mentek utána.

Inkább hazautaztak, hiszen van még nagyjából 200 ország a Földön, érdemes tehát folytatni a nyomozást, hátha előkerül a bújócskázás fekete öves nagymestere.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés