Kövess minket

Stílus

Élvezet 18 000 dollárért

Ez csak valami átverés? Egy vibrátor aranyból gyöngyberakással, amely nemcsak egy szuper robot, hanem tíz szeretőt is képes túlszárnyalni? Sem egyik, sem másik… Sőt, ez az erotikus játékszer sajnos még mesélni sem tud, viszont az ára a csillagos eget karcolja. Az említett erotikus segédeszköz 18 000 dollárba kerül, amely euróra átváltva 16 300. Ugye, hogy milyen csábító?

Megosztva

szex

Fotó: Getty Image / Istock

Megéri?

Nos, ha az embernek van felesleges 16 000 eurója, akkor miért is ne?! Porosodástól nem kell tartani, sőt ha valami igazán különleges élményt szeretnél vásárolni, akkor a tökéletes ajándék nem más, mint a szép és minőségi vibrátor. Egyes felmérések szerint a nők egyre többet költenek szexuális segédeszközökre, még azok is, akik egyébként gazdag szexuális életet élnek. Ha már vásárlás, akkor ebből a szempontból nézve, nemcsak a konyhában van szükség gépre.

Érzéki magocska

Elsőre úgy tűnhet, hogy az ez erotikus játékszer igencsak túl van értékelve, azonban akik elkezdik használni, azok meg sem tudnak válni ettől a különleges „ékszertől”. Nell Pleasure Seed-nek keresztelték a kicsikét. A nevet Nell Gwyn után kapta, aki II. Charles szeretője volt. A mag (seed) pedig a vibrátor formájából ered.

Ferrari?!

A szakértők szerint ez a Ferrari a vibrátorok között. A londoni vállalat, a Coco de Mer kifejezetten a luxus játékszerek fogyasztóit célozta meg. A gyártó pedig úgy gondolja, hogy igenis vannak nők, akik vágynak az effajta élvezetekre, és a megvásárlását remek befektetésnek tartják.

Szép és ügyes

A vibrátor 18 karátos arannyal van bevonva és egy kézzel készített, aranyozott fa dobozban kapható. A külső jegyein túl még ügyes is. Öt különböző rezgés közül lehet választani, és mindegyik esetében változtatható a rezgés intenzitása. A gyártó szerint ez végtelen mennyiségű orgazmust eredményez. Természetesen azokra is gondoltak, akik nem szeretnének ennyire a zsebükbe nyúlni. Az aranymentes változat 300 euróért kapható. Akkor most meg is mutatjuk, róla lenne szó!

vibrator

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés