Kövess minket

Sport

Emilio Pucci gördészkát vegyenek!

Eljött a vég. Az olasz divatóriás Emilio Pucci gördeszkákat készít.

Megosztva

 

skater running kns4tw
Fotó: Emilio Pucci hivatalos oldala

Innentől kezdve a skateparkokat lágy színek és giccses minták lepik el. A divatház, svájci egyetemisták által tervezett lapokat dob piacra, persze a saját hivalkodó stílusában. Az ötlet egy iskolai projektből született, aminek keretein belül a tanulók, azt a feladatot kapták, hogy értelmezzék újra az Emilio Pucci minta-, és formavilágát. Ez olyan jól sikerült, hogy a legjobb alkotásokat gördeszkalapokra helyezik fel és hozzák forgalomba, így próbálván fiatalokat megnyerni a márkának. Hogy a divatvilág és a gördeszkázás mennyire hozható egy “lapra” azt nem tudjuk, de kétségeink azért vannak…

Nem úgy, mint az olasz divatcégnél, akik komoly reklámkampányba kezdenek a jövőben. Ebben lesz a segítségükre a díjnyertes videós cég, a Nowness. Egy filmet forgatnak, melyben a híres modell, Martha-Rose mellett, profi deszkások is részt vesznek majd. A film egyébként a Rolling With Emilio Pucci címen lesz elérhető. Edward Housden rendező, elmondta, hogy nem egy szokványos deszkás videóban gondolkodik, sokkal inkább egy rendhagyó kisfilmet szeretne készíteni, ami megmarad az emberekben.

Pucci-ék adnak a minőségre, a lapok a legkiválóbb faanyagokból készülnek, amelyek szinte karcmentesek és nagyon hajlékonyak.

Egy-egy rosszul sikerült trükk után nem lesz érdemes földhöz vágni, az biztos .Márcsak az ára miatt sem…

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.