Kövess minket

Hiphop

Eminem: a hírnév miatt valamennyire eddig is karanténban éltem

De már zavarja, hogy nincs mit csinálni, szóval belevetette magát a szövegírásba.

Megosztva

Forrás:

Eminem eddig is úgy érezte, hogy karanténban él a széleskörű ismertsége miatt, de a mostani kötelező karantént ő sem viseli valami jól.

A detroiti rapper a saját Shade45 rádióállomásán beszélt Sway Calloway-jel a kialakult helyzetről, és arról, miként próbál segíteni a helyi DJ közösségnek. 

„A hírnév miatt az elmúlt években amúgyis karanténban éltem, de a tudat, hogy nem igazán mehetsz ki, és nem járhatsz el a kedvenc helyeidre, nem könnyű. Nem ugyanolyanok a napjaim, mivel folyamatosan eszembe jut, hogy nem mehetek el bizonyos helyekre, bizonyos dolgokat csinálni” – mondta Em, majd hozzátette, hogy a járvány miatt stúdiózni sem tud, cserébe otthon írja az új dalokat, megpróbálja szövegírással elfoglalni magát.

Az sem könnyíti meg a dolgát, hogy sportközvetítések sincsenek, viszont legalább kijött az új Michael Jordan dokumentumfilm, „Az utolsó bajnokságig„, amit a rapper is lecsekkolt, és erről rögtön eszébe is jutott az egyetlen alkalom, mikor beszélni tudott a legendás kosarassal…telefonon legalábbis.

„Minden nagyszerűen ment, egészen a beszélgetés végéig, ahol azt dobtam be, hogy: Yo, mikor jössz majd Detroit felé, hogy leverhesselek kosárban?” – Em állítása szerint erre kínos csönd, majd egy kínos nevetés volt a válasz Jordan részéről. 

Eminem amúgy segítséget is szeretne nyújtani a munka nélkül maradt helyi hiphop DJ közösségnek, ezért felajánlotta, hogy a Shade45 rádióba lehet jelentkezni rádió DJ-nek, és az első 500 szerencsés nem csak, hogy lenyomhatja a szettjét, de még 313 dollárt is kap cserébe. 

A teljes interjút, melyben a rapper Juice WRLD-ről is beszél, alább lehet csekkolni.

[vembed youtube=”9Gbkaw-m-e0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük