Kövess minket

Hiphop

Eminem adta el az elmúlt évtizedben a legtöbb lemezt Amerikában (ha nem számítjuk a streaminget)

A férfiak közt legalábbis.

Megosztva

Forrás:

Eminem rajongói iszonyat lojálisak. A detroti rapper egy underdog lázadóként kezdte a karrierjét, majd a drogokról való leszokása után kissé elment poposabb irányba, de a fanjai kitartottak, méghozzá annyira, hogy a 2010-es években a férfiak közt ő adta el a legtöbb lemezt Amerikában a chartdata adatai szerint.

[twitter]https://twitter.com/chartdata/status/1215331148718493696[/twitter]
Ebbe nem számítanak bele a streamingszámok, de talán így még nagyobb teljesítmény, hogy Em rajongói rögtön rámennek a fizikai, CD formátumra, vagy az i-Tunes mp3-akra, ha kedvencükről van szó. 

Eminem négy stúdióalbumot jelentetett meg az elmúlt évtizedben amúgy. Az első rögtön 2010-ben a Recovery volt, melyen már erősen érződött a rapper rádióbarátabb hangzáshoz való húzódása, majd a The Marshall Mathers LP 2 három évre rá egyfajta a „gyökerekhez visszatérést” jelentette, hogy utána a Revival ismét sokaknak csalódást okozzon 2017-ben. Em utolsó lemeze a 2018-as Kamikaze már pozitívabb fogadtatásban részesült, de ez részben a beszólogatós hangnemnek is köszönhető volt. A hírek szerint a rapper jelenleg is munkálkodik következő lemezén, melyen 50 Cent is feltűnik majd.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük