Kövess minket

Hiphop

Eminem állítja, nem működtek a rap vendégverzék a „Revival”-on

Ezért szerepel csak Phresher rajta.

Megosztva

Forrás:

Mikor pár nappal a megjelenés előtt kikerült a netre Eminem kilencedik stúdióalbumának, a Revival-nak a dallistája, talán nem is az volt a legmeglepőbb, hogy egy kivétellel nincsenek rajta rapperek, hanem hogy mennyi popsztárnak szorított helyet a detroiti zenész. Beyoncé, Ed Sheeran, Alicia Keys, Kehlani, és P!nk nem kis nevek, és akkor még ott van a rendszeres kollab partner, Skylar Grey és az X Ambassadors rock banda is. Az Encore korszak után érkező albumok eddig sem voltak agyontömve rapperekkel (Kendrick Lamar, Lil Wayne, Dr. Dre és 50 Cent a teljes lista), de cserébe nem is jutott ennyi figyelem popzenészeknek. Szóval mi történt? Miért lett elkaszálva 2 Chainz verzéje, és miért nem hallhattuk Anderson .Paak simogató hangját? Eminem állítása szerint…szimplán így alakult. *vállvonás*

[vembed youtube=”tl0JShVU4uY” ]A rapper a SiriusXM Shade45 rádióműsorban mesélte el, hogy bár több vendég rapperrel is együtt dolgoztak, de végül „nem működtek” a felvett anyagok – akármit is jelentsen ez -, és ezért maradt végül Phresher az egyetlen vendégrapper az albumon, ráadásul ő is csak egy refrénen.

De nem csak rappereknél történt változtatás. Eminem első választása a Walk On Water” című dal refrénjének eléneklésére, nem is Beyoncé-ra, hanem Adele-re esett, csak az angol énekesnő beteg lett, és elment a hangja, így lett végül Bey a szerencsés.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés