Kövess minket

Hiphop

Eminem anno visszautasította Snoop Dogg kollab felkérését – állítja Daz Dillinger

Megosztva

Forrás:

Eminem és Snoop Dogg beefszerűsége volt az egyik téma azon a Clubhouse beszélgetésen, amin többek közt Royce Da 5’9″, N.O.R.E., Daz Dillinger, és Joe Budden is részt vettek.

A kupaktanács során N.O.R.E. azon a véleményen volt, hogy ő nem akarja a két OG-t veszekedni látni, szerinte le kéne ülniük, és megbeszélni a félreértést, ami Eminem “Zeuscímű dalának soraihoz vezetett. Joe Budden eközben azon filozofált, hogy milyen életkor felett ciki beefelni a másikkal, Royce pedig osztotta a nézetet, hogy egy Em-Snoop beefből semmi jó nem sülhetne ki. Feljött az is, hogy Eminem kicsit talán túlreagálta Snoop véleményét, hisz a szmokis MC valójában semmi durvát nem mondott az interjúban, ahol a top 10 rapperéről kérdezték, de Royce azért megvédte Eminemet, mivel szerinte a detroiti rappert a hangnem zavarhatta, igaz a diss-t még ő is túlzásnak gondolja.

Az egyik legérdekesebb sztorit Snoop unokatestvére, Daz Dillinger dobta be, elmondása szerint Snoop Dogg anno megkérte Eminemet, hogy ugorjon fel az egyik dalára, de a detroiti rapper nemet mondott. Azt nem mondta el, hogy melyik lemezre szánta a dalt Snoop, mindenesetre megsértődött, mivel ő simán igent monott a The Marshall Mathers LP-n található “B*tch Please II” című dalban való vendégszereplésre. “Snoop úgy volt vele, hogy nekem senki ne mondjon nemet. Nagyon a szívére vette, és ezért sem született azóta közös Snoop és Eminem dal” – mondta Daz.

[vembed youtube=”crjjoUG1WHM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés