Kövess minket

Hiphop

Eminem azt hitte Trump visszaszól majd neki is…nem így lett

A rapper valami válaszra számított, de Trump ignorálja.

Megosztva

Forrás:

Nagy port kavart október első felében Eminem BET Hip-Hop Awards díjátadón elnyomott freestyle-ja, melyben végig az amerikai elnököt, Donald Trumpot savazta. A detroiti rapper még odáig is elment, hogy a korábban Trumpra szavazó rajongóit választásra kényszerítse: vagy ő, vagy az elnök, a kettő kizárja egymást. 

A hiphop közösség megosztott volt az elnöki diss freestyle-lal kapcsolatban, Vince Staples például kínosnak nevezte az egészet, míg G-Eazy megköszönte Em bátor kiállását a rendszer ellen. Van viszont egy nagyon fontos ember a történetben, akit teljesen hidegen hagy ez az egész, maga Donald Trump. Az elnök ugyanis figyelmen kívül hagyta Eminem beszólását, pedig nem az a típus, aki ne szólna vissza, akár a legkisebb személyes támadásért is. TV műsorokat, színészeket, a rap világból pedig utoljára Snoop Doggot szólította meg Twitterjén, miközben Eminem négy és fél perces támadása teljesen hidegen hagyja. 

Marshall nemrég a Sirius XM’s Shade 45 műsorában beszélt arról, hogy őt ez mennyire zavarja. “Mérges voltam, és még mindig az vagyok. Nem bírom elviselni ezt az idiótát. Úgy érzem nem figyel rám. Valamilyen szinten reméltem, hogy válaszol valamit, de nem mondott semmit”

Reméljük az elvileg decemberben érkező új lemez azért nem erről fog szólni.

(NYP)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.