Kövess minket

Hiphop

Eminem beoffolt egy 50 Cent, Dr. Dre, és Snoop Dogg közös turnét

Megosztva

Forrás:

50 Cent nemrégiben több rádióállomáshoz is beugrott egy kis csevegésre, a beszélgetések során pedig többek között elmondta, hogy nem örül annak, hogy Nicki Minaj visszavonul, szerinte elég lenne egy kis szünetet tartania, de beszélt arról is, hogy Eminem már készíti az új lemezét, és hogy anno megfúrt egy epik turnét.

Fifty visszaemlékezéseiben felemlegette, hogy korábban felmerült egy közös turné ötlete, amin ő, Dr. Dre, Snoop Dogg, és Eminem vett volna részt. „El sem tudod képzelni mennyi pénzt kerestünk volna vele” – kezdte a New York-i rapper. „De Em nem élte, hogy ennyire sok állomással tervezünk. Azzal mondta le az egészet, hogy ha eljön erre a turnéra, mire befejezi, a lánya már felnőtt lesz.”

50 Cent állítja, összesen 100 millió dollárt kaszáltak volna a turnéval, de tény, hogy iszonyat sok fellépést be kellett volna vállalniuk. Eminem lányára, Hailie-re tett utalásából arra lehet következtetni, hogy ez a turné valamikor a 2000-es évek elején futott volna le.

50 egy másik, a Real 92.3-nak adott interjújában szintén felhozta Eminemet, itt viszont már a jelenről beszélt, méghozzá, hogy a detroiti MC jelenleg is készíti az új dalait. 

„Épp mostanában küldött át egy új dalt. Vannak friss dolgai tesó. Még mindig ő a legsikeresebb rap előadó a világon. Dolgozunk az új cuccon” – mondta Fifty, utalva arra, hogy ő is feltűnhet a következő lemezen. Eminem előző projektje, a Kamikaze tavaly nyáron jelent meg, mindenféle előzetes hype nélkül, tehát könnyen lehet, hogy a következő lemezt is csak úgy megjelenteti Shady, figyelmeztetés nélkül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük