Kövess minket

Hiphop

Eminem egy ismeretlen nővel smúzolt, a rajongók detektív módra kapcsoltak

Meg is fejtették gyorsan ki a videózós csaj.

Megosztva

Forrás:

Eminem ismét az internet kíváncsiságát használja ki egy kis promo reményében. A rapper legújabb, „Revival” című lemezének megjelenését már eleve egy különleges, gyógyszernek álcázott reklámkampány előzte meg, amit a rajongók lépésről lépésre fejtettek meg, most pedig itt van a következő trollkodás: Eminem és a titkos szeretője.

[instagram]Be-2QXVAqZB[/instagram]
A kikerült videóban Em egy hotelszobába lép be, ahol már várja egy ismeretlen nő, aki végig kamerázza a történéseket. A rapper puszival köszönti a nőt, majd rákérdez a videóra is, amit elsőre szelfinek hisz. „Ezt most rögzíted?” – kérdezi, mire rögtön jön a válasz: „Igen, meg kell örökítenünk az életünket, nem?” A videónak itt hirtelen vége szakad.

A rajongókat persze nem lehet ilyen könnyen félrevezetni, gyorsan ki is derítették, hogy a videóban szereplő hölgy, Sarah Ashley Toups egy színésznő, aki korábban még a Halálos Fegyver sorozat verziójában is szerepelt. Az egész tehát egyfajta viral promo lehet Eminem készülő „River” videoklipjéhez, amit már januárban belengetett a rapper.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés