Kövess minket

Hiphop

Eminem és Lil Wayne néha megguglizzák a saját dalszövegeiket, hogy nehogy leírják kétszer ugyanazt a sort

Egy hosszú karrier árnyoldala, hogy már nem mindig emlékszel mit írtál 10 évvel ezelőtt.

Megosztva

Forrás:

Eminem volt a legutóbbi vendég Lil WayneYoung Money show„-jában az Apple Musicon. Weezy mindössze pár órával a műsor kezdése előtt leplezte le, hogy Shady lesz a vendége. A két rapper, akik korábban többször dolgoztak már együtt, jól elbeszélgettek a karantén életről, a rap világon belüli versenyszellemről, a saját munkafolyamataikról, és persze arról, hogy miket hallgatnak mostanában.

Eminem elmondta, hogy dalírással és rögzítéssel tölti a karantén unalmas perceit, Wayne pedig vadul bólogatott, hogy ő is stúdiózik, miközben új zenék hallgatásával próbál inspirálódni.

A legérdekesebb rész mégis az volt, mikor arról beszéltek, hogy miként tudnak ilyen hosszú karrier után is új, eszes rímeket írni. „Mivel iszonyat sok zeném van, többféle témában, ezért egy idő után nehézkésse válik” – mondta Eminem, amivel Wayne is egyetértett, sőt emelte a tétet, neki konkrétan rá kell keresnie a saját dalszövegeire Google-ben, hogy biztosan ne írja le ugyanazt a rímet kétszer. Eminem reakciója viccesebb nem is lehetett volna, hisz nem csak hogy beismerte, hogy ugyanezt csinálja, de állítása szerint előző éjszaka is pont ezt tette. 

Alább a teljes beszélgetés.

[vembed youtube=”qiUubTc6uhE” ](Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük