Kövess minket

Hiphop

Eminem fanjai meg vannak győződve, hogy a rapper jövő héten új lemezzel jelentkezik

Megosztva

Új pletyka kapott szárnyra az Eminem rajongók köreiben. A rapper fanjai meggyőzték egymást, hogy érkezik a tizenkettedik stúdióalbum, méghozzá nagyon hamar, már a jövő héten.

Eminem fanok a rapper Reddit oldalán listázzák az általuk nyomoknak titulált találatokat, melyek mind egy október elsejei drop felé mutatnak. Az első apró utalás Eminem egyik producerének, Fredwreck-nek az Instagram Story-jából származik, melyen a rapper régi háza látható, ami a The Marshall Mathers LP és a The Marshall Mathers LP 2 borítóján is szerepelt. Innen indult be a találgatás, hogy a rapper következő projektje a The Marshall Mathers LP 3 lesz.

A producer később egy épületről is posztolt egy pixeles fotót, melyen a 1001 szám volt olvasható, ebből rakták össze a fanok, hogy a lemez megjelenési dátuma október 1. lesz.

Skylar Grey, aki rendszeresen együtt dolgozik a rapperrel, legutóbb például a Music to Be Murdered By lemezen szerepelt, szintén arról posztolt, hogy érdemes lesz figyelni október 1-re.

Ez a hónap pokoli volt, de már látom a fényt az alagút végén…alig várom október elsejét..véssétek be a naptárba” – írta egy Instagram poszthoz.

Eminem utoljára a Music to Be Murdered By lemezének deluxe kiadásával jelentkezett, még tavaly decemberben. Szólóanyagot azóta nem dobott le, de nemrég feltűnt GRIP új lemezén, amit alább lehet csekkolni.

(NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés