Kövess minket

Hiphop

Eminem felvette a Relapse második részét, de a kritikusok miatt nem jelentette meg – állítja 50 Cent

Na várjunk csak, nem úgy volt, hogy Eminem szarik a kritikákra?

Megosztva

Forrás:

Mindenkinek megvan a saját véleménye, és mindenkinek joga is van hozzá. Ezért nem érdekelnek a kritikák” – az alábbi idézet Eminemtől származik, így reagált legutóbbi albumának, a „Revival„-nek a negatív kritikáira. Em ugyanabban az interjúban azt is kifejtette, hogy elsősorban magának, másodsorban a rajongóinak készíti a zenéit, a többiek nem érdeklik. 50 Cent most árnyalta kicsit ezt a kijelentést.

[instagram]BeGOMiRDOfC[/instagram]
Fifty Big Boy rádióműsorában volt vendég, ahol elhangzott a kérdés, tényleg más-e most a zenei környezet, hogy kevesebb figyelem jut egy-egy zenére, és az olyan modern legendák is kapnak a savból, mint pl. Eminem. A New York-i rapper szerint a kritikusok fel sem fogják, hogy bizonyos előadók mennyire komolyan veszik a negatív visszhangot. Példaként felhozta, hogy a Relapse megjelenésekor már meg is volt a második rész, Eminem az első lemez kritikái miatt dobta végül a kukába. A rapper itt többesszámot használt, így feltételezhető, hogy ő is szerepelt volna a Relapse 2-n, pont ahogy az első részen. 

50 azt is hozzátette, hogy a fiataloknak tiszteletet kell mutatniuk az elődök felé, szerinte Eminem nélkül nem fejlődött volna fel ilyen gyorsan a hiphop zene. „Nem hallom mai RnB zenészektől például, hogy Prince-t oltogatnák” – hozta példának egy másik stílus összetartóbb közösségét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés