Kövess minket

Hiphop

Eminem is Suge Knight célkeresztjében volt?

Állítólag kétszer is az életére törtek Shady-nek…

Megosztva


Csapjunk rögtön a közepébe! Eminem egykori testőre egy interjúban, arról beszélt, hogy Suge Knight a kétezres évek elején kétszer is megakarta gyilkoltatni a főnökét. A Big Naz néven ismert férfi állítása szerint 2001-ben, a Source Hip-Hop Awards-on volt az első, sikertelen kísérlet arra, hogy eltegyék Em-et láb alól. Később pedig egy Hawaii vakáció során akarták megölni a detroit-i rappert.

A testőr konkrétumokkal is szolgált a két esetről. 2001-ben, a díjátadó gálán Suge Knight emberei elcsípték Eminemet és halálosan megfenyegették. Ekkor bukkantak fel Shady emberei, akik aztán elhozták onnan őt. És értesítették Dr.Dre-t is az eseményekről. Hogy aztán mi történt, arról nem szól a fáma.

Hawaii-n, mikor leszállt Honolulu-ban Eminem gépe, Big Naz elmondása szerint 20 helyi rendőr fogadta őket, mondván a Suge Knight alapította Death Row is a szigeten van. És egy kicsit sem véletlenül… A testőr állítása szerint 50 embert küldött Knight, hogy csináljanak balhét abban a klubban, ahol Em is tartózkodott és lőjék le. A nyaralás ezzel egy időben, ahogy elkezdődött volna véget is ért, a rapper családja és barátai ugyanis csak golyóálló mellényben mehettek bárhova.

Az, hogy ebből mi igaz, mi nem, azt nem tudjuk eldönteni, de egy biztos: bármit is forralt Suge Knight, nem járt sikerrel.

Az interjú:

[vembed youtube=”alrMRBd9u2U” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés