Kövess minket

Hiphop

Eminem, Kanye West, Dr. Dre kollab dal érkezhet

Kanye és Eminem közös dalon?

Megosztva

Forrás:

Kanye West két a zenebizniszt megváltó tweetje közt kikotyogta, hogy Eminem is ráugrott egy verzével az egyik dalának remixére. Hogy valaha hallani fogjuk-e a végleges művét? Erre már nem fogadnánk nagy összegekkel, de vágyakozni azért szabad.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Kanye Dr. Dre-vel közösen készíti a keresztény-hiphop lemez, a Jesus Is King folytatását, és erre kivételesen nem csak Ye szava a bizonyíték, hanem közös stúdiófotók, sőt még egy Snoop Dogg által titokban elkapott videó is rendelkezésünkre áll. Kanye pénteken egy Twitter posztban árulta el, hogy az első Jesus is King projekt „Use This Gospel” dalához Dr. Dre készített remixet, és a trekkre Eminem is ráugrott. „Eminem, köszönöm, hogy rárappeltél a Use This Gospel Dre remixére, ez a lányom kedvenc dala” – írta Ye, kvázi konfirmálva az Eminem fícsör létezését. Az eredeti dalon amúgy a Clipse duó, és az amerikai jazz szaxofonos, Kenny G szerepel.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1307051807785582593[/twitter]
Kanye annyira izgatott volt a remixtől, hogy azzal egészítette ki, hogy mindig is tisztelte és szerette Eminemet, és megtiszteltetés számára, hogy „megáldotta” a jelenlétével a dalt. Ebbe a tweetben pontosította melyik lányáról van szó, North kedvenc dala a „Use This Gospel„. Reméljük a dal nem csak a családi gyűjteményhez készült, hanem majd a publikum is hallhatja egyszer.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1307051808611864582[/twitter]
[vembed youtube=”8yQVcGkbpAc” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük