Kövess minket

Hiphop

Eminem koncertcipője és 2Pac kendője is eladó egy hiphop-legendák nevű aukción

Megosztva

Lelkes hip-hop rajongók örömmel értesülhettek róla, hogy péntekig (március 3.) több mint 100 darab hiphop ereklyére lehet lecsapni a Gotta Have Rock and Roll nevű weboldalon. Az árverésen, mely a „The Hip Hop Legends” nevet kapta, rengeteg személyes tárgyat lehet megszerezni, melyek korábban különböző rapperek tulajdonában voltak.

Az eddigi legmagasabb licitet a fenti, “M.O.B” gyűrű kapta, amit 2Pac az „All About U” klipjében is viselt. Jelenleg 26 ezer dollárt adna érte valaki. Az aukcióban található még a rapper által hordott arany nyaklánc, karkötő, kézzel írt levél, és egy piros kendő is, melyet több fotón is viselt Shakur. Az eredeti börtönfotójáért mindenesetre egyelőre többet akarnak adni, mint a tárgyaiért, ott 3250 dollárnál áll a licit.

Az aukció részét képezi több, kézzel aláírt poszter és kép is, Biggie-től, az N.W.A. tagjaitól, de van itt JAY-Z által dedikált fotó, és Snoop Dogg által firkantott koncert dallista is.

Eminem és Nicki Minaj koncerteken hordott cipőiért amúgy egyelőre senki nem akar fizetni, lehet azért, mert ezer dollárról indulnak a licitek. Ide kattintva csekkolható az aukció teljes listája.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés