Kövess minket

Bulvár

Eminem lánya még nem tudja mit csináljon az egyetem után, de szívesen lenne influencer

Az apjával nagyon jó kapcsolatot ápol.

Megosztva

Forrás:

Eminem lánya, Hailie Scott exkluzívan nyilatkozott a héten az angol Daily Mailnek, a ritka pillanatnak köszönhetően pedig kicsit jobban beleláthattunk az amúgy közel sem rivaldafényben töltött életébe.

A 22 éves Hailie nemrég végzett a michigani egyetemen, de egyelőre nem tudja, hogy milyen irányba induljon el. „Még nem tudom mi legyen, semmi konkrét tervem nincs. Többen is megkerestek Instagrammon keresztül, mivel nincs menedzsmentem” – mondta a lapnak. A lány itt cégekre gondolt, akik együtt szeretnének vele dolgozni, vélhetően kihasználni az ismertségét, és a közel 1 milliós Instagram követői bázisát. És ez nem is lenne alapvetően ellenére, hisz ő is gondolkodik rajta, hogy influencer legyen.

Hailie amúgy egyáltalán nem él fényűzően (ahhoz képest, hogy kinek a lánya), egy négyszobás detroiti ház tulajdonosa, mely nagyon közel van a volt családi házukhoz. Rendszeresen meglátogatja édesanyját, aki két fél-testévérét, Whitney-t, és Parkert neveli. Arra a kérdésre, hogy édesapja támogatja-e, a lány annyit válaszolt, persze, nagyon közel állunk egymáshoz.

[instagram]BPoHFpRBWS2[/instagram]
[instagram]BLxL11iBeKL[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés