Kövess minket

Aztaa

Eminem lerappelte a 8 mérföldben, most csalás miatt került bajba Gerald “Strike” Sanders

Megosztva

Gerald “Strike” Sanders, a rapper, akit a legtöbben a 8 mérföldben nyújtott battle rapper alakításáért ismerhetnek, csalásgyanúba keveredett, és emiatt eltiltották, hogy Iowa államban üzleteljen – írja a Desmonregister.

A rapper, aki Lyckety-Splyt karakterét játszotta a 8 mérföldben, ahol Eminem lerappelte a színpadról, most a valódi életben is foghatja a fejét, miután a gyanú szerint a cége hamisan állította azt, hogy a bevételeiket jótékony célokra fordítják. Sanders vállalata abból állt, hogy fiatalokat küldött ki Iowában az emberek házaihoz, ahol aztán magazinokat, ruhákat, és egyéb tárgyakat próbáltak eladni a lakóknak, azt állítva, hogy a bevételek jótékony célokra mennek. Ebből viszont semmi sem volt igaz, valójában a pénzt eltették. A rapper, aki többek közt a The Mountain Climbaz nevű detroiti rap csapat egyik tagja, azzal védekezik, hogy nem ő utasította a fiatalokat, hogy csalják ki a pénzt az emberekből.

Habár ártatlanságát végig fenntartotta, Sanders végül egyezséget kötött az ügyészséggel, miszerint nem kerül börtönbe, de cserébe soha többet nem üzletelhet Iowa államban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés