Kövess minket

Hiphop

Eminem még nem tudja, hogy fog-e válaszolni Machine Gun Kelly diss trekijére

Megosztva

Forrás:

Kikerült Eminem Kamikaze interjújának második része (az első részről itt írtunk), melyben a Joe Budden-nel és Machine Gun Kelly-vel való kapcsolatáról beszél. Em mindkét rappernek üzent az új lemezén, de teljesen más okokból.

Kezdjük Joe Budden-nel, aki azért lett megszólítva, mert leszólta Shady „Untouchable” számát, a világ legrosszabb dalának nevezve, és a Revival albumot is erősen leszarozta. Budden most hiphop kommentátorként dolgozik, saját podcastjében elemzi a szcénát, de előtte szólóban és a Slaughterhouse tagjaként is rappelt, utóbbinak ráadásul a Shady Records jelentette meg a második lemezét. Eminem kifejti, hogy habár Joe sosem volt valami nagy barátja, de azért fáj neki, hogy leszarozta a zenéjét, miközben ő sosem mondott róla semmi rosszat, sőt, segítette őt. A Shady Records-nál megjelent Slaughterhouse album nagy bukás volt, pénzügyileg nem hozta az elvártat, és a rajongóknak sem tetszett, mert túl „sterilnek” érezték a cumót, ezt részben Eminem magára vállalta, hogy lehet az ő ötletei miatt nem lett mocskosabb a lemez, ezért a következő projektjükbe már nem akart beleszólni. Ezen a ponton viszont nagy viták alakultak ki a folytatással kapcsolatban, minden tagnak más trekik jöttek be, Budden pedig inkább egy mixtape-et dobott volna ki, mert úgy érezte nem lehet várni sokat a következő anyaggal. A nagy egyet nem értés miatt a tagok a szólókarrierjükre kezdtek fókuszálni, Budden pedig visszavonult, feloszlatva gyakorlatilag a bandát.

Machine Gun Kelly már teljesen más téma. MGK egy Tech N9ne dalon oltotta be először Shady-t, majd Twitteren is elkezdte kóstolgatni, hogy „nem vagy te Rap Isten” – utalva Em „Rap God” című dalára. Egy évvel később jöttek az Em lányával való viccelődései, ezután pedig a detroiti MC úgy érezte, vissza kell szólnia, de közben azt is el akarta kerülni, hogy nehogy még több figyelmet irányítson valakire, akit utál. A „Rap Devil” című diss-jét hallotta, és úgy érzi, voltak benne ügyes rímek. Azt viszont még nem tudja, hogy válaszoljon-e rá.

A harmadik részben Dr. Dre Kamikaze beatjeiről lesz szó.

[vembed youtube=”wrpauWGy4tQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés