Kövess minket

Aztaa

Eminem saját, „Lose Yourself” című dalát vágta Joe Biden kampányvideója alá

A rapper szavazásra buzdítja a követőit.

Megosztva

Forrás:

Eminem sosem csinált titkot abból, hogy mennyire gyűlöli a jelenlegi amerikai elnököt, Donald Trumpot, most pedig még a finisbe ért a kampány hevében egy a saját zenéjével felturbózott Joe Biden videót is megosztott, hogy így buzdítsa szavazásra a rajongóit. 

Talán sokan emlékeznek még Eminem 2017-es, bulldog energiákat közvetítő BET freestyle-jára, melyben keményen nekiment Trumpnak, egyben kijelentette, hogy aki az elnök támogatója, az inkább ne legyen az ő rajongója, ugyanis a kettő nem fér meg egymás mellett. Shady azóta többször is elítélte az elnököt, több interjúban is Trump személye és retorikája ellen szólalt fel.

A rapper tehát úgy érezheti, nagy most a tét, ezért be is állt Joe Biden, Demokrata elnökjelölt mögé, méghozzá úgy, hogy megosztotta Biden kampányvideóját, egy kis zenei aláfestéssel. Em a nemrég 1 milliárd Spotify hallgatást elérő „Lose Yourself” című dalát vágta be videó alá. „Egy lehetőség van csak” – írta a videóhoz, utalva a dal szövegére, és a mai választásra.

[instagram]CHGJcV3BMVO[/instagram]
Nem ez volt amúgy az egyetlen szavazásra buzdító videó Eminem oldaláról, hisz a rapper saját kiadója, a Shady Records is megosztott egy videót, melyet úgy vágtak össze, mintha Joe Biden rappelné el a 8 mérföldben alakított Nyúl freestyle-ját.

[instagram]CFz7-UChOdj[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés