Kövess minket

Hiphop

Eminem személyesen hívta fel a rajongót, aki elsőként találta ki, hogy a Revival reklám a rapper új albumáról szól

Azt is megmondhatta volna neki, hogy mikor érkezik a lemez.

Megosztva

Forrás:

Eminem következő, sorban kilencedik albuma, a Revival egy kamu gyógyszerreklámmal került be elsőként a köztudatba. A legtöbbeknek Em menedzsere, Paul Rosenberg október végén posztolt képe után esett le a titkos üzenet, de egy Tara Monterosso nevű rajongó már a hónap közepén dekódolta a Revival igazi jelentését. 

[vembed youtube=”EouqqyJteP4″ ]Tara az SNL szünetében levetített reklámból következtette ki, hogy a reklám nem egy gyógyszerről, sokkal inkább a detroiti rapper új lemezéről szól. Az egyik nyom állítása szerint az volt, hogy a Revival szó teljesen beleillik Em előző lemezeinek sorába. A lány ki is írta Twitterre a teóriáját, később pedig maga a rapper hívta fel, hogy gratuláljon a megfejtéshez. 

Egy rövid beszélgetés volt csak. Azt mondta, Szia Tara, Marshall beszél. Káromkodtam, mire azt mondta, nem a szent szar, hanem Marshall. Aztán megkérdezte, hogyan találtam ki, elmondtam neki, ő pedig gratulált. Tiszta homály az egész. Még mesélt egy kicsit az új lemez reklámkampányáról, aztán elköszönt. Nem akartam túl sok kérdést feltenni neki, és túllépni egy határt. Rövid volt, de totál hihetetlen” – írta a lány.

Most már csak azt kéne kitalálnia valakinek, hogy mikor jön az új lemez.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.