Kövess minket

Hiphop

Eminem szerint 2Pac volt a valaha született legjobb dalszerző a világon

„Arról lehet vitatkozni, hogy ki a legjobb MC, de a legjobb dalszerző Tupac volt” – állítja Em.

Megosztva

Forrás:

Eminem sosem csinált abból titkot, hogy mely előadók inspirálták őt a legjobban, kik voltak azok, akikből merítkezett, kicsivel több mint 30 éves karrierje során. A hatások közt kiemelkednek nála a hiphop stílus meghatározó alakjai, akik valamilyen formában, de alakították a szcénát, hosszú évekre előre kijelölve az utat sokak számára. Ezt tükrözi a nemrég kiadott „Music To Be Quarantined By” playlistje is, melyben szinte csak OG, klasszikus előadókat találunk, Naughty By Nature, Onyx, Mobb Deep, The Notorious B.I.G., NWA, Public Enemy, Wu-Tang Clan, csak hogy párat említsünk. Viszont még ezen előadók közül is kiemelkedik valaki, akit Eminem konkrétan a világ legjobb dalszerzőjének tart, igen ő nem más, mint Tupac Shakur.

Em épp 2Pac If I Die 2Nite dalát vezette fel a rádióműsorában, és nem fukarkodott a dícséretekkel. 

„Oké a következő dal egy olyan előadótól származik, aki könnyedén lehet a valaha született legjobb dalszerző a világon. Persze lehet azon vitatkozni, hogy ki a legtehetségesebb MC, ő abban is kiemelkedett. 2Pac bebizonyította, hogy tud írni szívhez szóló cuccot, de megy neki az őrülten kidolgozott szövegcentrikus dalírás is” – mondta a detroiti rapper, majd elrappelt egy részletet 2Pac ’95-ös dalából, hogy kiemelje mire gondolt. 

„Úgy gondolom, minden szövegéből az olvasható ki, hogy „érzitek, amit mondok?”, mivel őt nem lehet simán csak hallgatni, őt érezni kell” – tette még hozzá, mielőtt lejátszotta a trekket.

[vembed youtube=”xPIKj_F4pmo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés