Kövess minket

Hiphop

Eminem szívesen leállna egy rap csatára az őt kiparodizáló Chris D’Eliával

A komikus pedig készen áll!

Megosztva

Forrás:

Eminem úgy tűnik végre megtalálta a méltó kihívóját a rap bizniszben. Kendrick Lamar? Naaah. Drake? Közel sem. J. Cole? Ehhhh, rossz válasz. Az ember, akivel most még egy rap csatára is szívesen leállna Shady, az nem más, mint a stand-up komikus, Chris D’Elia

D’Elia korábban többször is kifigurázta Eminem agresszív rappelési stílusát, de a legnagyobbat a cypher paródiája ütött, melyet maga Eminem is megosztott, hozzátéve, hogy tényleg ügyes volt a paródia.

[vembed youtube=”tVeV3Jz18kc” ]
Sőt, a detroiti rapper annyira rákkatant a dologra, hogy az új Logic kollabjának, a „Homicide„-nak a vége pont ezzel a paródiával zárul. A komikusnak amúgy pénzt is ajánlottak, hogy felhasználhassák a dalban a részletet, de D’Elia nem kért belőle, szívesen odaadta ingyen, mivel állítása szerint, így is van elég pénze.

Itt viszont nem biztos, hogy megállnak a dolgok, hisz Eminem nemrég arról posztolt, hogy biztos benne, hogy a jövőben le fog még állni egy rap csatára a komikussal, amire D’Elia csak annyit válaszolt: elfogadom a kihívást!

[twitter]https://twitter.com/Eminem/status/1125861169670103040[/twitter]
(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés