Kövess minket

Hiphop

Eminem szóvivője reagált a kikerült dalra, amiben a rapper egyetért Rihanna megverésével

A kínos trekk végül nem jelent meg.

Megosztva

Forrás:

Előző héten mi is megírtuk, hogy több korábban soha nem hallott Eminem dalrészlet is kikerült a netre, az egyikben pedig arról szövegel a detroiti MC, hogy Chris Brown oldalán áll a 2009-es Rihanna elleni bántalmazási ügyben. A kiadatlan dal most teljes egészében kiszivárgott az internetre, a rapper szóvivője pedig gyorsan reagált a benne lévő szövegekre.

A teljes dalban több sor is érinti Rihannát, Em például felkérdezi az énekesnőt, hogy „hol szedte össze a nemi betegségét”, majd elmondja a véleményét a Chris Brown X Rihanna bántalmazási ügyről is, amiben Brown pártját fogja, vagy ahogy ő fogalmaz: „énis levernék egy ribancot”. Rihanna amúgy így nézett ki, miután Chris Brown megverte, csak egy kis emlékeztető.

Forrás:

A „Things Get Worse” című trekkről a rapper szóvivője azt mondta az XXL magazinnak, hogy az már vagy 10 éves. „Miután Eminem rögzítette a dalt, el is dobta, és átírta. Eminem és Rihanna kapcsolata kiváló„.

A dalt eredetileg a Relapse lemez stúdiómunkálatai során rögzítették, de végül egy azonos című, 2011-es B.o.B. dalra került fel a verze, a Rihannás sorok nélkül. A rapper és Rihanna több közös dalt is jegyez, például a „Love The Way You Lie”-t, a „Numb”-ot, vagy épp a „The Monster”-t. 2014-ben pedig közösen turnéztak.

Alább meg lehet hallgatni a teljes verziót.

[vembed youtube=”3dcKjxBSjFs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés