Kövess minket

Aztaa

Eminem teljesen felvállalta a mémet és spagettizőt nyit Detroitban

Megosztva

His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy / There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti” – szólnak a híres sorok Eminem Lose Yourself” című slágeréből, melyben a 8 mérföld film Nyúl karakterének durva lámpalázát és izgulását írja körbe azzal, hogy remegnek a lábai, izzad a tenyere, és még anyu spagettijét is kicsit felöklendezi. A rímekből a dal megjelenése után közel tíz évvel lett mém, elsőként talán a 4chan fórumaiban terjedt copypastaként, ahol az emberek egy-egy sztorit váratlanul ezzel a két sorral fejeztek be. Később aztán ahogy lenni szokott a mém torzult tovább és azóta a legbizarabb formában terjed a neten. A mémesedés óta eltelt közel újabb tíz év után most körbeért a dolog, és maga Eminem vállalta fel, sőt egyenesen a fizikai világunkba hozza át azt.

A rapper ugyanis bejelentette, hogy Mom’s Spaghetti néven éttermet nyit Detroitban, méghozzá szeptember 29-én. Az éttermet jelenleg a helyi detroiti TV csatornákon hirdetik az alábbi, elég egyértelműen a poén faktorra rájátszó hirdetésben. A reklám szerint természetesen lehet majd kapni helyen spagettit, tetszőlegesen húsgolyókkal, de egy nem túl gusztusos spagettis szendvics is a menün van.

Eminem 2017-ben már egyszer életre keltette a Mom’s Spaghetti-t, de akkor az csak egy pop-up étterem volt egy rövid ideig.

Eközben amúgy a rapper rajongói detektívest játszva azt feltételezik, hogy hamarosan érkezik az új Eminem album, méghozzá október elsején, de ez egyelőre nincs megerősítve.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés