Kövess minket

Hiphop

Eminem úgy érzi, túl messzire ment a homofób Tyler, The Creator beszólással

Mérges volt, de most már tudja, hogy sokakat megbántott vele.

Megosztva

Forrás:

Folytatódott Eminem Kamikaze” interjúja, ezúttal Dr. Dre, Trump, és a Tyler, The Creator diss volt a téma. A korábbi részekről itt és itt írtunk.

A beszélgetés elején Em elárulta, hogy a „Revival” megjelenése után nem sokkal azzal hívta fel Dr. Dre, hogy nem akarja elhinni a lemezt érő negatív kritikákat. Shady-nek ekkor már volt egy válasz dala felvéve, de inkább úgy döntött, hogy csinál egy teljes albumot, így született meg a Kamikaze, amelyben Dre nagyban segédkezett.

A rapper érintette Trumpot oltó freestyle-ját is. Kicsit megbánta, hogy a Trumpot támogató rajongóinak is kiszólt, de alapvetően azt akarta elérni, hogy pár év elteltével úgy nézzen vissza erre az egészre, hogy „igen, a történelem jó oldalán álltam„. Emellett a Trump szavazó rajongóinak is fel akarta nyitni a szemét, ez persze nem igazán sikerült, de hát ilyen a politika.

Végül feljöttek azok a híres-neves Tyler, The Creator diss sorok is, amiért sokan kritizálták Eminemet. A detroiti MC Tyler egyelőre levegőben lógó szexualitását is felhozta a dalban, gyakorlatilag lebuzizta a diss-ben. Eminem dühvel magyarázta a homofób szöveget, mint kifejtette, maga is úgy érezte, hogy túl messzire ment, mert ezzel nem csak Tyler-t, de egy egész csoportot bánt meg. Az Odd Future alapító amúgy azért kapott savat, mert többször is leszólta Eminem zenéjét, a Revival egyik dalát például a világ legrosszabb számának nevezte. Eminem állítólag egy ideig nem foglalkozott a kiszólásokkal, mivel jóban voltak, de mint elmondta, van egy pont, ahol már nem tudja Tyler életkorára és lázadó attitűdjére fogni az oltásokat és vissza kell szólnia. Ez volt az a pont.

A következő részben a szellemírókról és Drake-ről lesz szó.

[vembed youtube=”8Yyr85VNNKU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük