Kövess minket

Hiphop

Eminem újabb rekordja: immár tizenegy albuma jár 1 milliárd stream felett Spotifyon

Megosztva

Habár idén egyetlen lemezt sem jelentetett meg, mégis nagyot ment Eminem, hiszen még így az év legeslegvégén is lesett neki egy újabb rekord, melyet egyáltalán nem lesz könnyű túlszárnyalni a jövőben. A mértékadó Chart Data kimutatásai szerint ugyanis immáron a detroiti rappernek van a legtöbb olyan lemeze Spotifyon, amely átlépte az 1 milliárd streames határt. (Egészen pontosan tizenegy Eminem albuma jár már milliárd stream felett jelenleg Spotin, és ez az amúgy is brutális szám folyamatosan emelkedik, függetlenül attól, milyen évet írunk éppen.)

Cseppet sem mellékesen ez a rekord nem sokkal az után futott be, hogy a Genius zenei honlap nyilvánosságra hozta, hogy adatbázisukban melyik zenészre, illetve melyik zeneszövegre kerestek rá 2021-ben a leggyakrabban. Nos, Em a statisztikák szerint a harmadik legnépszerűbb a rapperek között, míg az összes előadót vizsgálva negyedik helyen van az idei, hamarosan záródó esztendőben. Kanye West az első egyébként mindkét „versenyszámban” Geniuséknál.

Eminem ráadásul a 2021-es év legeladott albumai közé is bekerült a 2005-ös Curtain Call: The Hits válogatáslemezzel, mely Amerikában a 49. legjobban fogyó album volt idén.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Eminem a “Curtain Call: The Hits” válogatáslemez folytatására utalgat – Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés