Kövess minket

Hiphop

Eminem után most Ice Cube is elsorolta kedvenc diss trekkjeit

Igen, a ‘Hit Em Up’ nála is a listán van.

Megosztva

Forrás:

A nemrég új albummal jelentkező Ice Cube a Genius vendégeként beszélt az Everythang’s Corrupt‘ bevállalós politikai hangvételéről, a Végre péntek című 1995-ös filmjében felhasznált inspirációkról, és kedvenc diss trekkjeiről. Utóbbi a tavalyi MGK vs. Eminem beef kapcsán jött szóba, mondani se kell a NWA alapító egyikük diss-jét sem választotta be az abszolút favoritjai közé.

Na, de akkor mik a kedvencei? Cube kiemelte, hogy a felsoroltak nem valamiféle gondosan összerakott lista, szimplán fejből egy pár diss, melyek megérdemlik, hogy a „legjobb” kategóriába kerüljenek. 

Elsőként itt van egy saját dal, a volt csapattársainak szánt No Vaseline, melyben nem egy, hanem rögtön 5 célpont van.

[vembed youtube=”bvRc7pwnt0U” ]Természetesen megemlítette Tupac és Biggie versengését is, így a „Hit Em Up” is a listáján van.

[vembed youtube=”41qC3w3UUkU” ]LL Cool J és a „Jack The Ripper” is nagy favoritja, ahogy a vele beefelő Kool Moe Dee Let’s go” diss-je.

[vembed youtube=”8nI2hKo8lAA” ]
[vembed youtube=”P-RheuHyp3Q” ]Végül itt van JAY-Z és Nas csatározásaiból született „Ether” és „Super Ugly”.

[vembed youtube=”zvGEI756IGM” ]
[vembed youtube=”6geZaShQZiQ” ]Decemberben amúgy Eminem is csokorba szedte kedvenc diss dalait, összesen tizenkettőt, ő szigorúan 1997-ig ment csak fel megjelenési dátumban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés