Kövess minket

Hiphop

Eminem visszalőtt egy diss trekivel Machine Gun Kelly-nek

A közbeszéd mégsem az MGK oltásoktól, hanem egy bizonyos Diddy-Tupac sorra indult be.

Megosztva

Forrás:

Folytatódik a beef Eminem és Machine Gun Kelly között, miután az előbbi ledobta az utóbbi diss dalára a választ.

Mint megírtuk, a kettejük között lévő ellentét Em Kamikaze lemezének megjelenésével élesedett fel, ahol Shady többek között MGK-t is betalálta, egy régi beszólása, valamint a lányával való viccelődései miatt. Míg a legtöbben elengedték a fülük mellett az oltásokat, Kelly beleállt, és egy „Rap Devil” című diss trekivel vágott vissza, melyben Eminem életkorát és kiégettségét hozta fel, de rappelt arról is, hogy Eminem a háttérben már egy ideje szabotálja az ő karrierjét.

Eminem viszont nem Drake, befutott tehát a „Killshot” című válasz, ahol a detroiti rapper ismert stílusában szedi szét Kelly-t. A főbb pontok: MGK csak rá akar hasonlítani, MGK-nak nincsenek slágerei. Ezeken kívül is millió kis oltást és kiszólást tartalmaz a treki, de a főszál alapvetően ez. 

[vembed youtube=”FxQTY-W6GIo” ]A reakciók sem maradtak el, Eminem jóbarátja és kollégája, 50 Cent például arról tweetelt, hogy várható volt, hogy Eminem ekkorát megy majd, és most nagy bajban van MGK. 

A legnagyobb vitákat mégsem egy MGK haját vagy viselkedését ért oltás generálta, hanem a dal vége felé található egyik sor, ahol Em arról rappel, hogy MGK-nak majd akkor lesznek slágerei, amikor Diddy beismeri, hogy ő bérelte fel Tupac gyilkosait. Ergo soha. Habár Eminem a diss legvégén bedobja, hogy „Csak viccelek Diddy, tudod, hogy szeretlek„, mégis voltak, akiknek nagyon nem tetszett a szöveg, mely az ezeréves összeesküvés-elméletet táplálja, miszerint Diddy a felelős Tupac haláláért, ezzel is segítve Biggie karrierjét. Detroiti rapper, és a Roc Nation tagja, Jay Electronica például azt írta Twitteren: „Hogy mered Diddy-t Tupac meggyilkolásával vádolni, miközben azzal nem foglalkozol, hogy Jimmy Iovine (Em zenéit kiadó Interscope alapítója – szerk) profitálta a LEGTÖBBET a halálából

[twitter]https://twitter.com/JayElectronica/status/1040722500924186624[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés