Kövess minket

Hiphop

Eminem visszautasított egy 8 millió dolláros labdarúgó-világbajnokságon való performansz lehetőséget

Megosztva

Eminem korábban kiérdemelt néhány nagy fizetést, de ez nem jelenti azt, hogy ne utasítana vissza olyan nagy lehetőségeket is, mint amilyen a tavalyi világbajnokságon kínálkozott neki. A rapper régi barátja és a Shady/Aftermath egykori előadója, 50 Cent a héten beugrott a Big Boy’s Neighborhoodba, hogy népszerűsítse a BMF című tévéműsorának második évadát, az interjú egy pontján pedig elárulta, hogy Eminem jó nagy összeget tehetett volna el, ha elfogadja a 2022-es katari vb ajánlatát, és még Fifty-nek is csurrant volna egy misi.

A Super Bowl miatt kaptam egy megkeresést a labdarúgó-világbajnokságtól. Azt mondták van az egész showra 9 millió dollárjuk, ebből megkaptam volna én egy milliót, a többi nyolc pedig ment volna Eminemnek” – mesélte 50, majd hozzátette, hogy ő már csak azért is elvállalta volna a show-t, mivel ez a legnézettebb sportesemény a világon.

Eminem viszont végül nemet mondott, pontosabban az ügynöke, Paul Rosenberg mondott nemet, aki csak annyit közölt Fifty-vel, hogy „Em nem vállalja el„.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés