Kövess minket

Hiphop

Eminemet a titkosszolgálat kérdezte ki a Donald Trump lányát fenyegető szövegei miatt

Kiderült, nem jelent veszélyt az elnökre.

Megosztva

Forrás:

Eminem már többször, teljesen nyíltan beszélt a Donald Trumphoz fűződő, nem éppen baráti viszonyáról, sőt mi több, a zenéiben is megállás nélkül szapulja az USA elnökét, aki amúgy sem örvend túl nagy népszerűségnek a tengerentúli hiphop előadók körében, kivétel persze ez alól az „egyetlen” és utánozhatatlan Kanye West.

De visszatérve Eminemre, egy tegnap megjelent friss hír szerint a detroiti rappert 2018-ban elővette az amerikai titkosszolgálat a Revival albumon található, Framed című száma miatt.

[vembed youtube=”bOfnRoi4TkA” ]Ebben EM konkrétan arról szövegel, hogy Trump lánya, Ivanka valamilyen furcsa véletlen folytán belekerült az autójának a csomagtartójába, ezért pedig kénytelen volt a butuska, szöszi kislányt bedobni egy tóba. Ez a pár sor olyannyira rémisztően hatott, hogy ügynökök személyesen keresték fel Eminemet az otthonában, hátha komolyan gondolja a kocsis sztorit. Végül arra a következtetésre jutottak, hogy Trump családjának nincs mitől félnie, a rappertől meg pláne nem, mert bár teli tüdőből szidja őket bármerre is jár, mégsem jelent valódi veszélyt számukra.

Eminem egyébként maga is említést tett az állambiztonságiak látogatásról a The Ringer trekkben, ezt meghallgatván a TMZ egyik újságírója levelet írt a szervnek, amiben arról érdeklődött, hogy valóban sor került-e a találkozóra, vagy esetleg csak a rapper kamuzgat. A titkosszolgálat – meglepő módon – reagált a megkeresésre, mint írják, anno elbeszélgettek Marshall Mathers-szel, részben a dal miatt, részben egy korábbi cypherje miatt, de ezen kívül más érdemleges nem történt.

Még egy hivatalos okmányt is csatoltak a válaszukhoz, ezt alább csekkolhatjátok. Sok minden ugyan nem, de annyi mindenképpen kiderül belőle, hogy Eminem második neve Bruce.

[twitter]https://twitter.com/JasonLeopold/status/1187378979432325121[/twitter]
(Buzzfeed)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés