Kövess minket

Hiphop

Eminemet nem zavarja, hogy Vince Staples leszarozta a Trump freestyle-ját

Mivel nem neki szól.

Megosztva

Forrás:

Eminemet hidegen hagyják a kritikák. Ez már akkor kiderült, mikor a Revival című új albumára jött negatív reakciókra úgy reagált, azt a rajongóknak készítette, mindenki más bekaphatja. A lemez megjelenése előtt viszont volt egy másik igen megosztó alkotása is, a BET díjátadójára rögzített freestyle-ja, melyben végig Donald Trumpot szidta. G-Eazy imádta, míg Vince Staples egyenesen szarnak nevezte Em rímeit. 

A detroiti rapper eddig nem nagyon reagált ezekre a kritikákra, de a Complexnek adott interjújában most ismét feljött a topik, Eminem pedig egy szimpla vállrándítással megoldotta a dolgot.

„Azért nem kattogok ezeken a dolgokon, mert lehetsz rapper, vagy egy átlagember, benne lehetsz a dolgokban, és lehetsz kívülálló is, de mindenkinek megvan a saját véleménye, és mindenkinek joga is van hozzá. Ezért nem érdekelnek a kritikák.”

Eminem tudja, hogy nem minden kollégája automatikusan rajongója is, így nem nekik készíti a zenéit. „Elsősorban magamnak csinálom a zenéket, hogy meg legyek velük elégedve. Közben persze gondolok azokra is, akik engem hallgatnak, próbálok neki új zenéket nyújtani, amit pörgethetnek, és próbálom megugrani az elvárásaikat” – taglalta a rapper. 

Em amúgy saját bevallása szerint ennyi idősen inkább JAY-Z munkásságát veszi figyelembe, mint elmondta, a 4:44-ből is sokat tanult.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés