Kövess minket

Stílus

EMU a modern városi lázadók számára

Megosztva

Forrás:

EMU a modern városi lázadók számára

Az EMU 1948-tól létező divatmárka, mely ausztráliai gyökerekkel rendelkezik. A csizmák kiváló minőségű báránybőrből és gyapjúbőrből készülnek, ami hűen tükrözi a cég természetességre törekvését. Elsőként az ausztrál szörfösök számára készítettek lábbeliket, mára viszont a világon mindenhol elterjedt lapos csizmákat azonosítjuk a márkanévvel.

Természetesség minden évszakban

Legyen szó akár lábbelikről, akár ruhadarabokról, a természetesség iránt napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik. Mindez valószínűleg arra is visszavezethető, hogy a modern nagyvárosi ember gyakran hetekre, hónapokra elszakad a természet közelségétől, és rendszerint csak kirándulások, hosszú hétvégék alkalmával tölti idejét zöld környezetben.

A trendek abba az irányba mutatnak, hogy a lábbelik kapcsán is mind inkább keresettek azok, melyek mind színüket, mind megmunkálásukat és anyaghasználatukat illetően a természetességet csempészik mindennapjainkba.

Egészséges viselet

A tapasztalatok azt mutatják, hogy gyakran egész nap lábunkon van a választott cipő, és a munkahelyi elfoglaltságokon túl még ügyintézés, vásárlás és hasonlók is várnak ránk. Ilyenkor nagyon fontos, hogy olyan lábbelit részesítsünk előnyben, mely nem csak kényelmes, de a láb egészségének megőrzéséhez is hozzájárul.

E tekintetben az EMU lábbelijei kimagasló színvonalat képviselnek, hiszen a természetes anyagok lélegeznek, és nem engedik megizzadni a lábakat. A speciális felületi kialakítás arról is gondoskodik, hogy ha az időjárás esősre fordul, akkor ne ázzon át a cipő.

Forrás:

EMU: Kényelem a hétköznapokban

Mindannyiunk gardróbjában megtalálhatóak elegáns, magas sarkú cipők és csizmák, melyek tulajdonképpen bármilyen alkalomra megállják a helyüket. De mégis mit részesítünk a leginkább előnyben a rohangálós mindennapokban? Az EMU szakemberei pontosan tudják, hogy a kényelem gyakran minden másnál fontosabb tényezőnek számít. Nem véletlen, hogy a különböző szárhosszúsággal rendelkező, akár egészen vékony, tavaszra is ideális választásnak bizonyuló csizmák lapos talppal szolgálják a kényelmet.

Online rendelhető minőség

Rohanó mindennapjainkban korántsem mindegy, miként intézzük bevásárlásainkat. Az EMU lábbelik is elérhetőek néhány kattintással, az online rendelés kényelmét kihasználva. A tapasztalatok szerint gyakran az üzletek kínálatánál is szélesebb választékkal találkozhatunk, s ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja új kedvencét az EMU cipők választékában.

Legyen szó akár a klasszikus fekete színről, vagy a tulajdonképpen bármilyen öltözékhez ideális feketéről, a kényelmes csizmák munkahelyre éppen úgy megállják a helyüket, mint szabadidős elfoglaltság, vagy akár a mindennapi bevásárlás mellé. Szoknyával és harisnyával is kiválóan kombinálhatóak, így a nőiességet sem kell feláldozni a kényelem oltárán.

Innováció, stílus és funkcionalitás

E három szó lehetne az az ecipo.hu szerint, melyekkel leginkább jellemezhetnénk az EMU cipőit. A mindennapi kihívásoknak maximálisan eleget tevő modellek megjelenésüket illetően is igen népszerűek. A gyártó folyamatosan azon munkálkodik, hogy a természetes alapanyagok felhasználásával olyan végeredmény szülessen, mely időről-időre elnyeri a modern városi lázadók tetszését.

A kényelem iránt megmutatkozó fokozott igény a természet közeli élményekhez való visszatéréssel társul, s így születnek meg az EMU aktuális kollekciói. Sportos vagy akár nőies ruhákhoz is ideálisnak bizonyulnak a márka lábbelijei.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés