Kövess minket

Hiphop

„Én vagyok a Death Row” – mondja Suge Knight, aki szerint Snoop csalással jutott hozzá a kiadóhoz

Megosztva

Újabb részleteket közölt a TMZ a Suge Knighttal való beszélgetéséből, melyet telefonon folytattak le a börtönben bűnhődő volt kiadótulajjal. Mint korábban megtudhattuk, Suge egy új sorozatban szeretné elmesélni az élettörténetét, most pedig azt is kifejtette, hogy mit gondol arról, hogy Snoop Dogg a Death Row új tulajdonosa.

Suge Knight szerint Snoop Dogg csalás útján jutott hozzá a Death Row Records-hoz , megkérdőjelezve az üzlet jogszerűségét. A Long Beach-i rapper 2022 februárjában lett a Death Row új tulajdonosa, miután az MNRK Music Groupon (korábban eOne Music) keresztül megszerezte a kiadót – amellyel a ’90-es évek elején indította el karrierjét.

Suge, aki 28 éves börtönbüntetését tölti emberölésért, azt állítja, hogy volt üzlettársa, Michael „Harry-O” Harris csődeljárásos csalást követett el, hogy megszerezze tőle a céget. Bár neki nincs problémája azzal, hogy Snoopé a kiadó, Knight úgy véli, hogy egykori kollégája csak azért tudta megszerezni a kiadót, mert ő elvesztette azt, miután egy ügyvédje nem jelent meg a bíróságon, és egy 2013-as mulasztási ítélet révén az MNRK birtokába került. Suge szerint a csődeljárás törvénysértés volt, és a Death Row soha nem lesz igazán ugyanaz nélküle, mint előtte.

A TMZ rámutatott, hogy Snoop Dogg valójában nem volt érintett a csődeljárásban, mivel a vásárlásra majdnem egy évtizeddel később, 2022-ben került sor. „Nos, ha ez igaz, azt kétlem” – mondta Knight, amikor arról kérdezték, hogy Snoop a Death Row első embere lenne-e. „Először is, így kell nézni a dolgot: Én vagyok a Death Row. Szóval egészen biztos vagyok benne, hogy egyszer az All Eyez On Me és a Makaveli biztosan visszakerül hozzám, és a többi cucc is. Egy probléma van: Snoopnak van egy társa, aki Michael Harris. Csalást követtek el. Nem azzal vesztettem el a cégemet, hogy bármi rosszat tettem volna; bementek, az ügyvéd nem jelent meg, és kaptak egy mulasztási ítéletet” – mondta.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés