Kövess minket

Hiphop

Suge Knight egy 10 évados TV sorozatban készül elmesélni a történetét

Megosztva

Suge Knight máig téma a hip-hop podcastokban, de a bebörtönzött ex-mogul most a maga módján készül elmesélni az élettörténetét, és azt állítja, hogy csak a nyers, vágatlan tények lesznek benne.

Death Row Records egyik alapítójával A TMZ beszélgetett nemrég telefonon a kaliforniai állami börtönből, ahol 28 évet tölt emberölésért. Suge egy 10 évados tévésorozatot tervez a BLK Prime-on keresztól, amely a legendás kiadó történetét veszi majd végig, természetesen érintve az ott megfordult sztár rappereket is. Annak ellenére, hogy rácsok mögött van, Suge elmondta, hogy azt tervezi, hogy a sorozatban ő lesz a narrátor, és minden évadban életének egy másik korszakát fogja megörökíteni.

Az 1. évad Pac haláláig tartó Death Row időszakot öleli fel, a 2. évad Biggie-re fog koncentrálni a Death Row/Bad Boy viszályban, a 3. évad Suge Diddyvel való barátságából lett rivalizálásáról fog szólni, a 4. és 5. évad pedig Dre-vel és Snooppal fog foglalkozni. A maradék 5 évad az N.W.A-éra és Eazy-E, valamint a keleti és nyugati parti feszültségekkel, a Crips és a Bloods bandákkal, és természetesen Suge börtönbe kerülésével foglalkozik majd.

Suge arra is reagált, hogy a Death Row-t sokan, nemrég például Daz Dillinger is ellenséges munkakörnyezetet árasztó helyként írják le utólag. Állítása szerint tényleg voltak fizikai összetűzések, de úgy érezte, hogy muszáj volt átültetnie a sportból áthozott versenyszellemet az irodahelyiségébe, hogy a Death Row olyan kemény legyen, mint a neve. Azt mondja, hogy Pac és Snoop gond nélkül boldogult a gengszterkörnyezetben, de elismeri, hogy azok az őrült idők megviselte a céget.

A sorozat forgatása idén nyáron kezdődik, és ősszel kizárólag a BLK Prime csatornán lesz látható. Suge azt ígéri, hogy a csatorna érintetlenül hagyja a történetét, bármilyen brutális is legyen az.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés