Kövess minket

Stílus

Ennek a nyúlnak van a legdivatosabb ruhatára a világon

Ismerjétek meg Fifi Lapint.

Megosztva

A szőrös kis divatikon kizárólag a híres tervezők legfrissebb kollekcióiban hajlandó mutatkozni. Valószínűleg csöppet sem apró nyúlgardróbja Gucci, Valentino, Prada és Chanel ruhákkal van tele. Mindezt persze apuci pénzéből, aki réparészvények eladásából halmozta fel a vagyonát. Barátja, Sonny ugyenilyen divatos, néha még össze is öltöznek.

Jól gondoljátok, a divatvilág egy fiktív szereplőjéről van szó, aki mögött egy ismeretlen illusztrátor áll. Fifi Lapin megtestesíti az összes it-girl klisét, viszont páratlan humorral, mindezt egy nyúl szerepében teszi. Teljesen reális, éles szemű észrevételeket tesz az aktuális divatról, mégis mindenki számára egyértelmű, hogy fikció az egész. Ezzel a névtelen alkotó egy hihetetlenül pozitív példát mutat arra, hogyan lehet egy olyan karaktert felépíteni online, akin keresztül kiélhetjük minden vágyunkat, mégse a saját magunkat mutatjuk be hamisan.

A nyuszi rajzolójának ráadásul nem kis bizniszt jelent az egész, illusztrációit világszerte felhasználják ruhákhoz vagy sminktermékekhez, és ő maga is tervez kollekciókat, legutóbb a Mamas&Papas márkával működött együtt egy “kisnyusziknak” való ruhatáron. Ilyen az, amikor valaki egy igazán kreatív ötlettel csavar egyet azon, amit mindenki más csinál, Fifi ugyanis minden erőlködés nélkül lepipálja az összes divatbloggert.

Nézzétek végig Fifi Lapin legdivatosabb szettjeit a galériában!

[gembed G=fifi-lapin]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés