Kövess minket

Bulvár

Ennél már nem lesz cukibb insta-poszt idén

Férjhez ment a Pretty Little Liars sztárja, Troian Bellisario, aki most őszintén vallott a szerelembe esés minden pillanatáról. Zsepiket elő!

Megosztva

„8 évvel ezelőtt két barát voltunk, akik megosztották egymással egy kis részét az életüknek. Fáradtak voltunk és kimerültek és csak azt akartuk, hogy elmehessünk egy helyre, ahol béke van és csend. Ő áthívott engem magához és építettünk egy párnaerődöt. A tetejére karácsonyi égőket raktunk. becsuktuk az ajtót, kívül hagytuk a világot. Kikapcsoltuk a telefonunkat. Éjszakába nyúlóan beszélgettünk és elaludtunk. Ezzel az éjszakával kezdtük jobban megismerni egymást. Ez volt az első „Erőd Napunk”.  Minden évben a kis erődünk egyre nagyobb lett, míg 3 évvel ezelőtt lett egy új erődünk, a közös otthonunk, melyet együtt vettünk. És ezen az „Erőd Napon” volt az is, hogy megkérte a kezemet. Nos ez az év nem a békéről és a csöndről szólt.
Eldöntöttük, hogy valóra váltjuk álmunkat és megrendezzük a legnagyobb „Erőd Napot”. Ide meghívtuk a családunkat és barátainkat. Sátrak,  tábortűz.. A gyerekek sikítozva kiabálták: Imádjuk ezt a napot- aztán beleugrottak a medencébe.

Ez a nyolc év hosszú út volt. Mi hittünk magunkban, és nem csak mi, de mindenki más is.”

Ez a fotó pedig az esküvőjükön készült. Gyönyörűek.

[instagram]BN5y3rUhKBk[/instagram]

[instagram]BN7fcWHhKGm[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük