Kövess minket

Hiphop

Epikus mémrap kollabra állt össze Wide Neck és Daddy Long Neck

Kellett ez nekünk, mint egy nyakleves.

Megosztva

Forrás:

Nyak mémek rajongói ma ünnepelnek, hisz a széles nyakával mémstátuszba emelkedett Wide Neck, és a zsiráf dublőr Daddy Long Neck közös dalra álltak össze, aminek mi más is lehetne a címe, mint hogy „Neckst Up„. 

Daddy Long Neck még a nyáron vált internet híressé, miután elindította „damnlongneck” nevű Twitter és Insta oldalát, ahova fura, vicces, és nagyon fura videókat töltött fel pálcika testéről, Jennifer Aniston frizurájáról, és persze hosszú nyakáról. Long Neck, illetve polgári nevén David Samuelson Jr. amúgy egy ritka betegségben szenved, ami miatt permanensen anorexiásnak néz ki.

[vembed youtube=”p2OpuEi5KGs” ]Eközben Wide Neck közel sem kereste a hírnevet, a hírnév találta meg őt, miután drogbirtoklásért vették őrizetbe Floridában, az örsön készült fotója pedig viral lett, lavinányi mémet hozva magával, mint például:

[twitter]https://twitter.com/My_Block_Ent/status/1066762924562227201[/twitter]
vagy éppen:

[twitter]https://twitter.com/SkyeNash88/status/1069098083831697409[/twitter]
Kettejük decemberi elejei találkozásából aztán csodás mémfuzió jött létre, most pedig itt van nekünk ez a rap kollab, amiben aztán nyakra főre dobálják a rímeket egy bevásárlóközpontban. Wide Neck hangja meglepően hasonlít Gucci Mane-re, míg Daddy senkire se hasonlít, ő egy igazi egyeniség. Valamiért egy kinyónyelvű lány is szerepel a klipben, mintha nem lenne magában is elég bizarr a kettős.

[vembed youtube=”kH00Kms0eC0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés