Kövess minket

Film

Epikus zárást ígér a Stranger Things negyedik évadának új előzetese

Megosztva

Hawkins háborúba megy, és nem fog mindenki élve kijutni belőle. A Stranger Things negyedik évadának folytatására már nem kell sokat várni, a Netflix pedig most ki is posztolta a befejező epizódokhoz tartozó hivatalos előzetest, mely epikus lezárást ígér.

Spoilerek nélkül: a negyedik évadban a szuperejét épp visszaszerezni próbáló Eleven múltjából tűnik fel egy mondjuk úgy, lény, Vecna, aki nem csak terrorizálja Hawkins városát, de elég magasra is kezdi csavarni a hullaszámot, és igen, még a szeretett főszereplőink sincsenek biztonságban. A július elsején érkező két befejező epizódban indul a végső összecsapás, az előzetes alapján pedig a tinik teljes hadifelszerelésben mérik össze az erejüket a gonosszal, miközben a háttérben mi más is szólhatna, mint Kate Bush „Running Up That Hill” című dalának újragondolt verziója.

Noah Schnapp, aki Will Byers karakterét játssza a sorozatban, egy interjú során azt mondta a befejezésről, hogy halálokra, véres jelenetekre, és egy bombasztikus lezárásra lehet számítani, tehát izgulhatunk, hogy ne a kedvenc karakterünket írják ki az amúgy öt évadra tervezett sorozatból.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés