Kövess minket

Aztaa

Érd el céljaidat!

Fogadalmak és célok – az év első napján újra és újra visszatérnek. El akarod érni céljaidat? Kezdd mozgással, evéssel és szexszel! Tehát válassz olyan tevékenységeket, amelyek nemcsak energiával töltenek fel, hanem gondoskodnak a testi és lelki épségedről. És ha életviteled harmonikussá válik, akkor a kitűzött célok is könnyebb éred majd el.

Megosztva


1.Aludj!
Bárki bármit javasol, az alvásból sose engedjen. Ahhoz, hogy bele tudj vágni céljaid elérésébe, fontos, hogy kiegyensúlyozott legyél, amihez az alvás elengedhetetlen.

2. Egyél!
Az alvás után a második legfontosabb dolog az evés. Ám ügyelj arra, hogy étrended egészséges ételekből tevődjön össze, és mindig – de különösen télen – gondoskodj a vitamin-utánpótlásról. Az egészséges étkezés kulcsfontosságú céljaink eléréséhez, legyen szó a dohányzásról való leszokásról vagy gitártanulásról.

3.Szexelj!
Igen, a fizikai aktivitás is fontos, főleg a szexé, amely nemcsak lazít, hanem általa euforikus állapotba is kerülsz. De vigyázz, a színlelt orgazmus nem ér, mert az csak még nagyobb feszültséget generál.

4.Mozogj!
A szex a mozgás egy formája, azonban a sporttevékenységet nem helyettesíti. Bármilyen nehéz is, próbáld magad rávenni egy kis kocogásra. Az elején nagyon kemény lesz, de az eredmény nemcsak a bomba alak, hanem az is, hogy büszke lehetsz kitartásodra.

5.Tisztelj!
Ahhoz, hogy harmóniában élj önmagaddal, tanuld meg tisztelni magadat. Ha ez sikerül, korlátaid felállításával alkosd meg rövid és hosszú távú céljaidat. Az évrendezéshez pedig segítséget egy korábbi cikkünkben találsz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés