Kövess minket

Red (18+)

Erotikus showt kaptak a 13 éves református tanulók

Egy 13-14 éveseknek rendezett kézilabda utánpótlás-torna után történt az eset.

Megosztva

Az egyik szülő két csapatot lepett meg a táncoslányokkal az öltözőben: az első helyezett Éles József Kézilabda Iskola, és a velük együtt ünneplő bronzérmes Endrődi Sándor Református (!) Általános Iskola csapatát.

Az alsóörsi kollégiumba, az ország számos részéről érkeztek 7. és 8. osztályos fiúk, akik hétközben kollégiumban laktak, hétvégére hazamentek. A kamaszodó kézis fiúk és a református lelki élet összehangolása nem ment zökkenőmentesen.

A helyi református lelkész pedig megelégelte az erkölcsök lazulását, és a táncoslányok-showja volt nála az az utolós csepp a pohárban, a rendőrséghez fordult kiskorúak veszélyeztetése miatt.

Mindez 2013-ban történt, de nagyon hallgatnak róla, így a 444 most elővette a sztorit, hogy megnézze, hol tart a nyomozás. A rendőrségi tájékoztató szerint a két táncoslány valóban levetkőzött a 13-14 éves fiúk előtt, aztán tejszínhabot fújtak magukra, amit a fiatal kézisek lenyalogathattak – írja a 444.hu.

A szülők csak utólag értesültek a történtekről, de ők nem fordultak a rendőrséghez.

A 444.hu úgy tudja, az esetnek annyi következménye lett, hogy az ügyben a rendőrséghez forduló, az intézmény fenntartó lelkész Ráskyt lemondatták a lelkészi posztról pár hónappal később. Ő nem kívánt nyilatkozni.

További részletek a rendőrségi beszámoló a 444.hu-n.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.