Kövess minket

Hiphop

Erre van szükséged, ha azt szeretnéd, hogy Eminem leszerződtessen a Shady Records-hoz

Megosztva

Eminem elárulta, hogy mi a közös a Shady Records kiadójához leszerződtetett előadókban.

A rapper a Complex-nek nyilatkozott az 1999-ben alapított, Universal alá tartozó kiadójáról, mely többek közt olyan előadók otthona volt az elmúlt évtizedekben, mint 50 Cent, a D12, Yelawolf, Griselda, vagy épp Westside Boogie. A label legújabb előadója GRIP, akit ebben a cikkünkben mutattunk be részletesen, is említésre került az interjúban, Eminem konkrétan az ő példáján keresztül ismertette, hogy mit keres igazán az előadókban.

“Nagyon izgatottak lettünk GRIP zenéjétől, mikor meghallottuk a “Snubnose”-t. Üdítő volt hallani egy előadót, aki ennyire ráfókuszált a koncepciós album témára, azonnal megfogott. Jó látni, mikor az előadóink egy szélesebb réteget is el tudnak érni, erre a legjobb példa 50 Cent. Nyilván azt akarjuk, hogy mindenki sikeres legyen a kiadón belül, de a legfontosabb számunkra az, hogy nyers tehetségeket találjunk, akik ügyes MC-k. Mindig is egyértelművé tettük, hogy az elsődleges dolog, amit nézünk, az a magas szintű szakértelem a stíluson belül” – mondta Em.

A rapper továbbá kifejtette, hogy kevés előadót szerződtetnek le egy évben, de így legalább több időt tudnak rájuk fordítani. “Szeretem, hogy ők is motiválnak engem, ösztönöznek a kreativitásukkal. Részben az a feladatunk, hogy egy nagyobb közönséghez jutassuk el a zenéjüket, de közben nem akarom ráerőltetni magamat a projektjeikre, ha nem kell, inkább figyelem, hogy hol tudok segíteni és hozzáadni az előadóim munkáihoz” – tette hozzá Eminem, aki azért szerepel GRIP új lemezén is, alább lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés