Kövess minket

Bulvár

Erykah Badu mindenkiben meglátja a jót, még Adolf Hitlerben is

Hogy ez most jó, netán rossz tulajdonság, azt mindenki döntse el maga.

Megosztva

Forrás:

„Mindenkiben van valami jó. Még Hitlerben is” – mondta Erykah Badu, énekesnő a Vulture magazinnak egy friss interjú során, amivel atomrobbanást idézett elő az internetezők körében. Az énekesnő nem mindennapi kijelentésével ugyan senkit sem akart megbántani, mégis magyarázkodnia kell, hiszen sokan még most sem tértek magukhoz a Hitler és a jó szó egy mondatban való szerepeltetésétől.

Badu egyébként a mindent átható pozitív világszemléletéről beszélt, így jött fel az egykori náci vezér neve is.

„Hitler nagyszerű festő volt. Na jó, nem volt az. Viszont roppant nehéz gyermekkora volt. Ha a kislányom Mars nem szerető közegben nőne fel, nem tudni mi válna belőle.” – mondta az énekesnő. Szavait sajnos rengetegen túlgondolták, így az interjú óta rengeteg támadás érte, kissé talán valóban meggondolatlan kijelentése miatt.

Badu az empátia fontossága mellett a hiphop jelenlegi állapotáról is kifejtette a véleményét. Szerinte a szövegiség már nem fontos a rap számokban, ellenpéldaként külön kiemelte Kendrick Lamar munkásságát, őt például kimondottan kedveli. Fia, Seven pedig a mai divatos zenékre pörög. Kedvencei Lil Uzi Vert, D.R.A.M., na meg XXXTentacion

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés